Na al het moois komt een einde, zo ook aan de zomervakantie. Je kijkt er eigenlijk al vanaf het begin van je schooljaar naar uit. Dan lijkt die vakantie mega lang maar eenmaal in vakantiemodus vliegt de tijd voorbij. Time flies when you’re having fun, zeggen we dan maar.

Overigens hoef je niet heel getreurd te zijn want een nieuw schooljaar vraagt ook om verse outfits! Weet je nog niet helemaal waar je je eerste weken in wilt shinen? Hier vind je een dosis inspiratie voor het nieuwe 2020 schoolseizoen.

1. Ga voor een pak!

Denk nu niet gelijk aan gala of een andere nette gelegenheid. Nee joh, een pak dat lekker op de fiets zit, comfortabel in de les en waarin je daarna perfect kunt hangen op de bank of buiten met vrienden.

Zwart-wit is de eeuwige goede combi maar ga ook eens voor een gekleurd pak. Dit seizoen hebben we voor man en vrouw een nieuwe van Puma, Diggy blue. De perfecte kleur voor zowel de laatste zomerweken als het najaar. Verder is een combinatie van een zwarte broek en gekleurde sweater – of andersom – ook heel leuk. Je kunt je trui of hoodie natuurlijk ook prima met een jeans dragen om het wat minder casual te maken.

2. Voetbal lifestyle

De nieuwste clubwear is zeker niet alleen voor op het voetbalveld. Draag het als geheel pak met toffe sneakers of alleen de top op een spijkerbroek. Dat kan ook heel goed.

Zeker voor de dames liggen hier kansen. Je kunt een wedstrijdshirt of training top juist heel goed combineren met een mooie tight. Sportief casual is een super stijl om te dragen als je terug naar school gaat.

3. You need more sneakers

Het maakt soms bijna niet uit wat je aan trekt, een vette sneaker eronder en je outfit is helemaal gemaakt. De laatste tijd is het motto: hoe gekker qua kleur hoe beter. Een ‘statement’ maken met je sneakers kan soms de perfecte manier zijn om je misschien wat oudere outfit een enorme boost te geven. Combineer dit met zichtbare hoge sportsokken voor een trendy vibe.

En dan nog een tip; heb je het gevoel dat je schoenen best snel slijten? Er is maar één oplossing die ECHT werkt.. Koop heel veel sneakers! Als je iedere dag van de week een andere schoen kunt kiezen, doe je met al je schoenen uiteindelijk veel langer omdat ze minder hard slijten. Het is in het begin misschien een investering, maar als je daardoor veel langer met al je sneakers kunt doen kost het je uiteindelijk niet per se meer. Je kunt dan ook meer combinaties met je kleding bedenken en hebt aan 1 of 2 veilige kleuren echt voldoende. Met de andere sneakers kun je qua kleur of vorm helemaal losgaan. Daarmee voorkom je ook dat je iedere dag weer dezelfde schoenen draagt ?