De voetbalcompetities zijn weer in volle gang. Tijd om je voetbalschoenen uit de kast te pakken en te starten met trainen. Zo kun jij je klaarstomen voor de rest van het seizoen 2021-2022. Dankzij de nieuwe Predator Edge voetbalschoenen is het mogelijk om je voor te bereiden zoals nooit tevoren. Verbeter je prestaties en help jezelf en je team naar de overwinning met deze nieuwe voetbalschoenen van adidas!

Alles in het model van de Predator Edge is erop gemaakt om jou als voetbalspeler zoveel mogelijk te ondersteunen tijdens het spelen. Door te luisteren naar de ervaringen en behoeften van spelers heeft adidas een schoen ontworpen die spelers alles biedt wat ze nodig hebben. Zo blijken zowel mannelijke als vrouwelijke spelers meer behoefte te hebben aan (bal)controle en stabiliteit op het voetbalveld. Misschien herken je het zelf ook wel, je verliest voor de zoveelste keer grip op het veld of je schopt de bal niet op de juiste manier weg waardoor het nét geen goal wordt. Met de nieuwe voetbalschoenen van adidas wordt dit snel verleden tijd.

Verbeter je voetbalprestaties

Dankzij deze nieuwe voetbalschoenen van adidas kun je jouw voetbalprestaties naar een nieuw niveau tillen. Het model heeft een speciale Control Zone op het bovenwerk van de schoen waardoor je tijdens het spelen meer controle ervaart zodra je een bal aanneemt of wanneer je die verder passt naar een teamgenoot. De kleurige lijnen op de schoenen bieden je niet alleen meer controle, maar zorgen er ook voor dat er lichte mate van effect wordt meegegeven wanneer de bal het materiaal raakt. Zo maak je niet alleen de meeste, maar ook de mooiste goals.

Naast balcontrole zorgt de voetbalschoen ook voor optimale stabiliteit op het veld. Dat ervaar je door middel van de Faced Control zoolplaat. Deze plaat stabiliseert je standbeen, zodat je met gemak een mooie pass kunt maken naar de andere kant van het veld. Dit wordt tegelijkertijd mogelijk gemaakt door het elastische materiaal rond de enkel, ook wel de Engineered Performance Collar genoemd, die zorgt voor een goed omsloten pasvorm. Zo kan je de meest wilde sprongen, schoten en slides maken zonder ooit je schoenen kwijt te raken. De Predator Edge is een perfecte schoen om een voorsprong te krijgen op iedere tegenstander!

Het Predator Edge model is niet alleen gericht op het verbeteren van jouw prestaties op het veld. Tegelijkertijd probeert adidas met de introductie van dit model ook voetbalsters in de spotlight te zetten. Toni Duggan en Wendie Renard, twee topspeelsters van het Engelse Everton en Franse Olympique Lyonnais, zijn namelijk dé gezichten in deze campagne. Door vrouwelijke voetballers centraal te zetten rondom de introductie van de nieuwe voetbalschoen zorgt adidas ervoor dat het gat tussen spelers en speelsters kleiner wordt. Naast de twee bekende voetbalsters vormt ook het jonge, Nederlandse model Summer een mooie inspiratie voor alle meisjes in Nederland die op het voetbalveld staan!

Wat maakt het gave Sapphire Edge Pack compleet?

Om de keuze uit voetbalschoenen nog wat groter te maken, bestaat het nieuwe Sapphire Edge Pack ook uit de adidas X Speedflow en COPA Sense. Beide modellen kennen natuurlijk hun unieke voordelen. Zo behaal je met de X Speedflow een hoge snelheid op het voetbalveld door de ultralichte materialen. De driehoekige noppen in een voorwaartse beweging dragen hier ook aan bij. Geen enkele tegenstander houdt jou meer bij!

De COPA Sense kent daarentegen op en top comfort door het gebruik van leer. Daarbij zorgt leer er ook voor dat je de bal maximaal aanvoelt en dus gerichter het juiste gevoel mee kan geven in je passjes. Hierdoor merk je op het voetbalveld duidelijk het verschil tussen perfecte passjes kruisend door de verdediging en dramatische ballen die over de achterlijn belanden.

Bereid je voor op je voetbaltraining

Nu je de juiste voetbalschoenen hebt gevonden, is het ook belangrijk om de rest van je voetbaloutfit klaar te maken voor je volgende voetbaltrainingen en -wedstrijden. Kies bijvoorbeeld voor een shirt of trainingsbroek uit de Tiro 21- of Squadra-lijnen van adidas. Met deze voetbalkleding weet je zeker dat je voorbereidingen op je volgende trainingen helemaal rond zijn.

Zo zorgt de AEROREADY-technologie in de voetbalshirts, – shorts en -broeken ervoor dat vocht tijdens het bewegen geabsorbeerd wordt. Zo profiteer je te allen tijde van een droog, koel en comfortabel gevoel gedurende je trainingen. Is het toch nog fris op het veld? Kies dan voor een lange trainingsbroek en voetbaltop voorzien van een kwartritssluiting ter hoogte van de kraag. Draag je tijdens het voetballen liever een broek of top van een van de topclubs uit Europa? Ook dat is mogelijk met de Tiro 21-lijn!

Op zoek naar nieuwe voetbalschoenen of een volledige outfit? Neem dan snel een kijkje bij Aktiesport!