We nemen dit seizoen afscheid van de Nike Phantom Venom en Nike Phantom Vision. Hiervoor in de plaats is de gloednieuwe Nike Phantom GT gekomen! Deze nieuwe Phantom GT is in twee kleuren gelanceerd, namelijk wit/roze en zwart/roze.

Bij de Phantom GT draait alles om je vaardigheden met de bal te kunnen tonen op het voetbalveld. En om dit te kunnen doen heb je natuurlijk de beste en de nieuwste technologieën nodig! De éérste en meest belangrijke update is het synthetische bovenwerk met generatieve textuur. Hierdoor heb je een verbeterde grip op de bal, waardoor je nog beter kunt passen, dribbelen en schieten. Dit merk je meteen wanneer je de schoen aan hebt en met de bal in aanraking komt. Je hebt een stuk meer controle over de bal, waardoor het voor jou gemakkelijker wordt de bal op de juiste plek neer te leggen. Doordat je veters wat schuin over de schoen lopen, heb je ook een groter oppervlak op de schoen om de bal goed te raken.

Verder heb je een innovatieve Dynamic Fit Collar die veel meer ondersteuning geeft aan je enkels en tevens krijg je het gevoel dat je voetbalschoen een verlengstuk is van jouw lichaam. Je krijgt echt het gevoel dat de schoen met je voet één is.

Als laatst is de indeling van de noppen vernieuwd, dat zorgt voor een nog betere dynamische grip voor snelle wisselingen van je richting op het voetbalveld. Dit maakt je lekker wendbaar en daardoor lastiger voor de tegenstander om je tegen te houden. Al met al is de Phantom GT echt dé voetbalschoen van dit voetbalseizoen – een schoen die erg lekker zit en er ook nog eens heel goed uitziet!

Benieuwd geworden?