Over twee weken is het zover: Black Friday 2020! Voor wie het nog niet kent, het is de dag waarop veel winkelketens op allerlei producten veel korting geven.  Deze kortingsdag is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten en staat wereldwijd bekend om de Black Friday Madness, oftewel overvolle winkels, veel files en zelfs knokpartijen! Dit jaar laten we de gekte op straat achterwege en gaan we online groots uitpakken met Black Friday. Lees hier meer over onze Black Friday weekdeals.

Hoe lang duurt Black Friday?

Over het algemeen duurt Black Friday één dag en wordt jaarlijks gevierd op de vrijdag na het Amerikaanse Thanksgiving. Tegenwoordig wordt Black Friday verlengd tot na het weekend, omdat het in vele andere landen geen officiële vrije dag is. Zo kan iedereen profiteren van Black Friday kortingen. 

Black Friday bij Aktiesport

Ook Aktiesport doet weer mee aan Black Friday. Tijdens deze dag profiteer je zowel online als in de winkel van top kortingen op het gehele assortiment.

Ga je liever naar de winkel? Houd je allereerst altijd aan de coronaregels van de overheid voor je eigen veiligheid en de veiligheid van je medemens. In de winkels voeren we een aangepast Covid-19 deurbeleid om de veiligheid van ons winkelpersoneel te waarborgen. Ben je goed voorbereid? Dan heb je de keus om 20% korting op één artikel of 50% korting op het tweede artikel naar keuze te verrekenen. De korting geldt op het goedkoopste artikel. Kortingen worden automatisch verrekend aan de kassa en in je online winkelmandje op de Aktiesport webshop.

Hoe werkt Black Friday bij Aktiesport?

Online pakken we groots uit zoals je van Aktiesport gewend bent. Via onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van ons Black Friday Weekend. Ja je las het goed, Black Friday is een weekend lang! En dat is nog niet alles. Geheel in Aktiesport-stijl gaan we aftellen met topdeals met ijzersterke kortingen op jouw favoriete artikelen. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor onze  nieuwsbrief. Als warm welkom ontvang je 10% korting op je eerste bestelling. Zo profiteer je dubbelop!

Wat is Cyber Monday?

Cyber Monday valt altijd op de maandag na het Black Friday Weekend. Op Cyber Monday shop je ook megaveel kortingen op veel webwinkels. Dit jaar valt Cyber Monday op 30 november 2020.

Hoe werkt Cyber Monday bij Aktiesport?

Gaat het je niet lukken om te shoppen tijdens het Black Friday Weekend? Op 30 november is het Cyber Monday en dan kun je van 06:00 tot 23:59 voor de allerlaatste keer profiteren van 25% korting op het online assortiment. Via onze nieuwsbrief houden we je graag op de hoogte van Cyber Monday en de beste deals. Heb je je nog niet ingeschreven, maar wil je wel op de hoogte blijven? Schrijf je dan alsnog in voor onze nieuwsbrief. Zo mis je geen enkele Cyber Monday deal!

Kan je niet wachten tot Black Friday? Geen probleem! bij Aktiesport profiteer je nog steeds van topdeals en kun je tot 70% korting shoppen in voordeelhoek. Klik op de onderstaande button en ga direct naar Aktiesport webshop.