Het is bijna zover: Black Friday 2022! Voor wie het nog niet kent, dit is dé dag waarop veel winkelketens hoge kortingen geven op allerlei producten. Ook Aktiesport doet dit jaar weer mee aan Black Friday. Op vrijdag 25 november profiteer je zowel online als in de winkels van top kortingen op het gehele lifestyle- en sportassortiment. Iedereen kent het wel, die ene sneaker die al maanden op je verlanglijstje staat of een winterjas die je steeds uitstelt om te kopen. Herkenbaar? Dan is dit jouw moment om toe te slaan. Ben jij goed voorbereid voor deze dag? Check het hieronder! 

Hoelang duurt Black Friday?

Het is handig om te weten wanneer en hoelang jij de kans hebt om deze kortingen te pakken. Over het algemeen duurt Black Friday één dag en wordt jaarlijks gevierd op de vrijdag na het Amerikaanse Thanksgiving. Tegenwoordig wordt Black Friday verlengd tot na het weekend, omdat het in vele andere landen geen officiële vrije dag is. Zo profiteert iedereen van donderdag 24 november tot en met maandag 28 november online bij Aktiesport van Black Friday kortingen. In de winkels profiteer jij van hoge Black Friday kortingen van vrijdag 25 november tot en met zondag 27 november.

Black Friday bij Aktiesport

Tijdens Black Friday profiteer je bij Aktiesport zowel in de winkels als online van hoge kortingen. Wij kunnen goed begrijpen dat je graag naar de winkel komt om een artikel nog even te passen of te bekijken. Zo weet jij zeker dat jouw Black Friday aankopen perfect passen!

Zorg er dan voor dat je goed voorbereid naar de winkel komt. Wanneer je goed op de hoogte bent van onze Black Friday deals, haal je het maximale uit jouw winkelbezoek en ga je met goed gevulde tassen naar huis. Zo ontvang je in de winkel 20% korting op alles zoals een hardloopschoen of een item voor bijvoorbeeld je wintersportuitrusting.

Mis geen enkele Black Friday deal bij Aktiesport

Online pakken we groots uit zoals je van Aktiesport gewend bent. Dit jaar profiteer je zelfs van 20% korting op de gehele collectie het hele weekend lang. Ja je las het goed, Black Friday is online een heel weekend lang van donderdag tot en met maandag! Wees er als een van de eerste bij en zorg dat jij je favoriete producten weet te scoren!

Sta jij 24 november klaar in de startblokken om die hoge kortingen binnen te halen in onze online webshop? Of wacht je tot 25 november en sprint je dan naar een van onze winkels?