Het is bijna zover: Black Friday 2021! Voor wie het nog niet kent, dit is dé dag waarop veel winkelketens hoge kortingen geven op allerlei producten. Ook Aktiesport doet dit jaar weer mee aan Black Friday. Op vrijdag 26 november profiteer je zowel online als in de winkels van top kortingen op het gehele lifestyle- en sportassortiment. Iedereen kent het wel, die ene sneaker die al maanden op je verlanglijstje staat of een winterjas die je steeds uitstelt om te kopen. Herkenbaar? Dan is dit jouw moment om toe te slaan. Ben jij goed voorbereid voor deze dag? Check het hieronder! 

Hoelang duurt Black Friday?

Het is handig om te weten wanneer en hoelang jij de kans hebt om deze kortingen te pakken. Over het algemeen duurt Black Friday één dag en wordt jaarlijks gevierd op de vrijdag na het Amerikaanse Thanksgiving. Tegenwoordig wordt Black Friday verlengd tot na het weekend, omdat het in vele andere landen geen officiële vrije dag is. Zo profiteert iedereen van vrijdag 26 november tot en met zondag 28 november bij Aktiesport van Black Friday kortingen. 

Black Friday bij Aktiesport

Tijdens Black Friday profiteer je bij Aktiesport zowel in de winkels als online van hoge kortingen. Wij kunnen goed begrijpen dat je graag naar de winkel komt om een artikel nog even te passen of te bekijken. Houd je allereerst altijd aan de coronaregels van de overheid voor je eigen veiligheid en de veiligheid van je medemens. In de winkels voeren we een aangepast Covid-19 deurbeleid om de veiligheid van ons winkelpersoneel te waarborgen. 

Zorg er ook voor dat je goed voorbereid naar de winkel komt. Wanneer je goed op de hoogte bent van onze Black Friday deals, haal je het maximale uit jouw winkelbezoek en ga je met goed gevulde tassen naar huis. Zo ontvang je in de winkel 20% korting op alles zoals een hardloopschoen of een item voor bijvoorbeeld je wintersportuitrusting.

Mis geen enkele Black Friday deal bij Aktiesport

Online pakken we groots uit zoals je van Aktiesport gewend bent. Dit jaar profiteer je zelfs van 20% korting op de gehele collectie. Via onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van ons Black Friday Weekend. Ja je las het goed, Black Friday is een heel weekend lang! En dat is nog niet alles. Geheel in Aktiesport-stijl gaan we aftellen met topdeals met ijzersterke kortingen op jouw favoriete artikelen! Wil je als eerste op de hoogte zijn en geen enkele korting missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Als warm welkom ontvang je 10% korting op je eerste bestelling. Zo profiteer je dubbelop!

Sta jij 26 november klaar in de startblokken om die hoge kortingen binnen te halen?

Hoe werkt Cyber Monday bij Aktiesport?

Lukt het helaas niet om tijdens het Black Friday Weekend te shoppen? Niet getreurd, want op maandag 29 november is het bij veel webwinkels Cyber Monday! Deze dag valt altijd op de maandag na het Black Friday Weekend, op Cyber Monday krijg je nog één keer de kans om jezelf te trakteren met geweldige kortingen. De kortingen zullen dus wel alleen online plaatsvinden. Bij Aktiesport trekken wij de kortingen van Black Friday nog een extra dag door. Op deze dag profiteer jij voor de allerlaatste keer van hoge kortingen op het online assortiment. Zo kun je jezelf toch nog verwennen met die toffe voetbaloutfit of een comfy trui. Via onze nieuwsbrief houden we je graag op de hoogte van de beste deals. Wil je deze laatste kans absoluut niet missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele Black Friday deal!

Sta je nu al te popelen en kan je eigenlijk niet meer wachten tot Black Friday? Geen probleem! Bij Aktiesport profiteer je nog steeds van topdeals en kun je tot 70% korting shoppen op de voordeelpagina. Klik op de onderstaande button en ga direct naar de Aktiesport webshop.