PUMA & Emegha present: De nieuwe PUMA Winter Pack! De winterse periode breekt weer aan. Hiervoor heeft PUMA een voetbaltrainingslijn ontworpen om de strijd aan te gaan met de koudere dagen op het voetbalveld. De collectie bestaat uit een gloednieuw trainingspak in de kleuren groen en zwart, een nekwarmer en handschoenen.

PUMA heeft voor deze unieke Winter Pack gebruikgemaakt van de warmCELL-technologie. Dit is een ademend materiaal dat de warmte dicht bij je lichaam vasthoudt om je optimale temperatuur te behouden als het buiten koud is.

5 vragen aan Emanuel Emegha

PUMA Athlete Emanuel Emegha (spits van Sparta Rotterdam) mocht als éérste deze nieuwe collectie testen en wij kregen de gelegenheid hem een paar vragen te stellen.

Hoe ben je ooit begonnen met voetballen?
Ik ben begonnen met voetballen op straat. Al mijn vrienden speelden bij een voetbalclub behalve ik. Doordat al mijn vrienden bij een voetbalclub speelden vroeg ik aan mijn moeder of ik ook op voetbal mocht.

Wie is/was jouw grote voorbeeld?
Ik heb geen groot voorbeeld. Ik heb me eigenlijk altijd gefocust op mijzelf. Zo heb ik altijd hard gewerkt en probeer het maximale uit mijzelf te halen, in plaats van naar anderen te kijken.

Hoe ben je bij Sparta terechtgekomen?
Bij Sparta kwam ik terecht via een amateurclub in Rijswijk genaamd Vredenburch. Ik werd daar op mijn twaalfde gescout. Ik mocht op proef komen bij Sparta O12 en vervolgens mocht ik meetrainen met Sparta O12. Na drie trainingen werd ik aangenomen!

Wanneer was je debuut bij Sparta en wat ging er door je heen?
Mijn debuut was op zondag 13 september 2020 tegen AFC Ajax. Het is niet te beschrijven wat er door mij heen ging. Het was in ieder geval een heel trots gevoel, omdat ik iets dichter bij het doel kwam waar ik al die jaren en nog steeds hard voor werk: profvoetballer zijn/worden. Ik zeg zijn/worden, want om hier te blijven zal ik hard moeten blijven werken om verder door te kunnen breken.

Wat vind je van de nieuwe PUMA Winter Pack collectie?
Ik vind de PUMA Winter Pack collectie fantastisch, want het staat mij goed, het is lekker warm en ziet er mooi uit!

Hoe belangrijk is het voor jou om warme trainingskleding te hebben?
Het is heel belangrijk om warme kleding te hebben op het veld als het koud is. Als je op de training de handschoenen van PUMA draagt, blijven je handen lekker warm.

Wil je ook warm blijven tijdens je voetbaltrainingen en er tegelijkertijd goed uitzien? Shop de PUMA Winter Pack dan hier!