Het voetbalseizoen is weer begonnen. En dat geldt dus ook voor het eerste dameselftal van VV de Baronie. Als tegenprestatie voor het gebruiken van het voetbalcomplex tijdens onze voetbal-shoot kreeg dit gehele voetbalteam Aktiesport trainingshesjes en een zwarte bedrukte adidas x Aktiesport hoodie.

Maar het overhandigen van deze gepersonaliseerde vesten deden wij natuurlijk op de ‘Aktiesport Game On’ manier. Op donderdag 22 augustus werd het damesteam subtiel geïnfiltreerd en overvallen tijdens een “doodgewone” zomeravondtraining door ons eigen Aktiesport athletes team.

Inhoud van de prank
Eén van de Aktiesport athletes, Saloua, deed de training mee en werd geïntroduceerd als potentiële nieuwe speler door de trainer. Na een doodgewone warming-up werd er een panna toernooitje opgezet en kon Saloua haar skills laten zien. Dit leverde mooie beelden en lachende gezichten op. Eén voor één moesten de dames van VV de Baronie het onderspit delven voor de lichtvoetige en zeer behendige Saloua.

Easyman
Het optreden van Saloua op de training alleen was natuurlijk niet genoeg voor onze Athletes. Jeand Doest, a.k.a. Easyman, werd ook betrokken bij deze op zijn lijf geschreven “prank”.

Samen met onze freestyle kampioen Tom Vegter kwamen zij opdagen met een grote doos. Uit deze doos haalden zij custom-made adidas x Aktiesport voetbaltruien en ook voetbalhesjes die vervolgens werden uitgedeeld.

Uiteraard was het Jeand die de dames nogmaals uitdaagde een panna-battle aan te gaan. Dit leverde wederom mooie beelden op. Ook freestyler Tom kon natuurlijk de verleiding niet weerstaan en gaf nog een afsluitend showtje weg met een aantal adembenemende tricks.

Als afsluiter werd er uiteraad een groepsfoto gemaakt met heel veel blije gezichten.

Groepsfoto op het trainingsveld na een geslaagde avond
Groepsfoto op het trainingsveld na een geslaagde avond